Pokemon kort

Pokemonbanner mobil

Norges beste utvalg av Pokemon kort

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av setrategi utviklet for videospill.
Pokemon kort kommer i ulike varianter og generasjoner med en horisont på 3 til 4 år, disse har ulike egenskaper, pokemons og krefter. Pokemon TGC, trading card game, samlekortspill er basert på Nintendos Pokemon univers. Nintendo er et japansk selskap og er den eldste aktøren innen spillkonsoller og videospill, Nintendo har eksistert siden 1889.


På jakt etter noe spesielt?

Send e-post til [email protected]

trading card 1

I Pokemon universet kan man samle, bytte eller spille med de forskjellige Pokemon kort. Mange samler også på de forskjellige Pokemon-figurene og -myntene.
Pokemon finnes også som figurer, bamser, figursett og spill.
Det finnes mange Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo  og mange flere. Det er selve jakten på de ulike Pokemons som er essensen blant samlere, dette er både morsomt. spennende og til tider frustrerende. Hobbyspesialisten selger også single kort for å gjøre det enklere å fullføre en serie med Pokemon, utvalget er stort og varierende. Hobbyspesialisten er forhandler av Pokemon kort der målet er å bli en betydelig aktør for norske samlere og spillere av Pokemon.

Pokemon som samlekort

Samlekort har blitt en veldig populær hobby de siste årene. Det er viktig å ta godt vare på kortene du kjøper for du vet aldri hva de kan bli verdt i fremtiden. Husk å ta godt vare på de. Vi selger tilbehør som Sleeves som du kan legge kortene i, da holder de seg som nye i årevis. Å drive med samling kan være en kjekk ting en holder på med alene, men mangen deltar i grupper med sine venner eller på internett hvor en deler informasjon om kort, bilder, byttehandlere, så det hele blir en sosial og gøyal hobby. Dette er grunnen til at vi også kjøper og selger brukte Pokemon kort. Vi har mange kunder som mangler noen få kort før de får samlingen sin komplett, dette er vanskelig å få til uten å kjøpe brukte kort av noen som har akkurat det pokemon kortet du er på jakt etter.Vi selger også andre typer samlekort som du finner i de forskjellige menyene våre. Er det noen spesielle produkter du ønsker at vi skal ta inn, så er det bare å kontakte oss, så skal vi se om vi har mulighet. Send oss gjerne informasjon om hvilke kort du er ute etter for å få samlingen din komplett, så kan vi bruke vårt nettverk for å se om noen har kortet du er på jakt etter.